Maxi78

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Maxi78 last won the day on September 14

Maxi78 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Maxi78

  • Rank
    Newbie
  1. After 2 long years.. MOT passed after A spring and little patch welding on exhaust. NOT the front struts like KWIK FIT failed it on. Granted new starter was needed as failed to start on day of MOT. Frustrating as had been starting. Still a bloody good result
  2. Really appreciate that. No look so far but hopefully soon, before the end of the month would be ideal
  3. True. I think it was a premium battery. Anyway, Its a 2007 520d se auto. E60. Lci. 174k. 4th owner. Most service history. Heads Up Display. 6 cd changer. Black. 18in M sport wheels. Pretty good on fuel considering (40 ish round town, had 60mpg going on a run) it's advertised on Shpock and Facebook marketplace
  4. I don't have both batteries to weigh. It was the lifetime warranty from Kwik Fit (luckily bought at a good price). Strange how one branch said they don't sell dud batteries yet another was fine. Just need to sell my BMW to raise cash to fix my baby. Any takers? Lol
  5. Slight update.. Don't have a battery charger, but bought a solar charger off ebay. Had some power go in, went as turned ignition. Mate lent me his slow charger, 19 hours later still not fully charged. Weird for a "new" battery from Kwik Fit Changed for another new battery and it started 2nd attempt. All good progress towards it making back on the road yay
  6. Slight update.. Don't have a battery charger, but bought a solar charger off ebay. Had some power go in, went as turned ignition. Mate lent me his slow charger, 19 hours later still not fully charged. Weird for a "new" battery from Kwik Fit
  7. Thank you for your reply. I checked the fuses inside the cabin.. all good. Checked the ones on top of the battery, all good. It was literally a brand new battery so hopefully fully charged. No tester to find out. Naturally I will let you know 🙂
  8. hi all. My baby has been stood for 2 years. Put a new battery on but there is NOTHING. Granted I knew it needed work but not sure what to do. Its a a 130pd. Egr blanked. 115k. 3rd owner (8 years) LOTS spent. HELP?